Is there a special, magical, out-of-this-world way of cooking rice that makes every freaking college student go bananas when they finally master it? ‘Cause I’ve been cooking rice for at least half of my life and no-one ever complained about the taste of it, and I just freaking boil water, add salt and the rice, and then I’ll just taste it as it cooks until I find it cooked enough. And let’s say I find it really weird to cook rice in one of those rice-cookers. Isn’t it an easy thing to make?
Don’t take me wrong, I just feel completely clueless here. It’s just one of those things we hear others speaking about and we have no idea of what’s going on.
Olha, eu que até acho que cozinho medianamente bem, tenho a maior dificuldade com o arroz. O único que consigo fazer mesmo bem é um arroz basmati super complexo, que entre lavar mil vezes, deixar de molho, deixar secar, cozinhar e deixar repousar demora quase duas horas a ficar pronto 😛
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Obrigado querida 😀 Sem dúvida que mudar só depende de nós e da nossa vontade. É tudo uma questão de mentalização.
Em relação aos serviços públicos tais como IEFP ou SS, eu já me recusei a tentar entendê-los. Eles são os piores a atrasar-nos a vida. Acabam por ter um serviço deficiente e muito pouco eficiente!
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hahahaha amei este desabafo. Não compreendo o fuzz à volta do arroz é tão simples de fazer com uma panela e água quente xD
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