Desabafo #35

284Is there a special, magical, out-of-this-world way of cooking rice that makes every freaking college student go bananas when they finally master it? ‘Cause I’ve been cooking rice for at least half of my life and no-one ever complained about the taste of it, and I just freaking boil water, add salt and the rice, and then I’ll just taste it as it cooks until I find it cooked enough. And let’s say I find it really weird to cook rice in one of those rice-cookers. Isn’t it an easy thing to make?

Don’t take me wrong, I just feel completely clueless here. It’s just one of those things we hear others speaking about and we have no idea of what’s going on.

3 thoughts on “Desabafo #35

  1. Kill Your Barbies says:

    Olha, eu que até acho que cozinho medianamente bem, tenho a maior dificuldade com o arroz. O único que consigo fazer mesmo bem é um arroz basmati super complexo, que entre lavar mil vezes, deixar de molho, deixar secar, cozinhar e deixar repousar demora quase duas horas a ficar pronto😛

    Like

  2. Miguel says:

    Obrigado querida😀 Sem dúvida que mudar só depende de nós e da nossa vontade. É tudo uma questão de mentalização.
    Em relação aos serviços públicos tais como IEFP ou SS, eu já me recusei a tentar entendê-los. Eles são os piores a atrasar-nos a vida. Acabam por ter um serviço deficiente e muito pouco eficiente!

    NEW REVIEW POST | La Roche-Posay: Effaclar Mat.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me😀

    Like

Say what's on your mind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s